КОРИСНА ЛІТЕРАТУРА ДЛЯ БАТЬКІВ

23 Червня

Є багато питань, якими кожного дня стикаються батьки багатьох дітей по всьому світу.

Щоб вам було легше знаходити спільну мову зі своїми бешкетними ми пропонуємо вам добірку цікавої літератури:

  1. Юлія Гіппенрейтер «Спілкуватися з дитиною. Як? »
    «Про що. Ранее ніхто так точно і зрозуміло не пояснював базові речі спілкування батьків і дітей. Психолог Юлія Гіппенрейтер наводить приклади з життя і розповідає, як правильно слухати свою дитину, навчити його самостійності, вирішувати конфлікти і що робити, якщо дитина відмовляється слухатися.
     

  2. Роберт Дж. Маккензі «Упертий дитина. Як встановити межі дозволеного »
    Про що. Вперту дитину можна виявити ще в ранньому віці - вся справа в темпераменті. Такі діти мають високий ступінь наполегливості і реактивності. Американський психолог Роберт Дж. Маккензі написав свою книгу після того, як сам став батьком такої впертої дитини, - так що він знає, про що говорить. І не поспішайте розписуватися у власній батьківської некомпетентності: Маккензі пояснює, як правильно розмовляти з упертюхом, як його мотивувати і навіть домовлятися з ним.
     

  3. Джон Готтман «Емоційний інтелект»
    Про що. Психолог Джон Готтман досліджує емоційне виховання - то, як батьки спілкуються з дітьми в емоційні моменти. Від цього навіть залежить, чи будуть діти щасливі і успішні в житті. У книзі «Емоційний інтелект» психолог пояснює, як навчити дитину розпізнавати свої емоції та контролювати їх.
     

  1. Найджел Латта «Поки ваш підліток не звів вас з розуму»
    Про що. Батьки підлітків думають, що можуть їх змінити. Щоб бути «хорошими» для підлітка, батькам потрібно змінити тільки одне - свої дії. Книга Найджела Латта допоможе батькам побачити їх помилки в спілкуванні з дітьми і розповість, чому з підлітками не потрібно боротися, а потрібно просто їм довіряти

    Сподіваємось ці книги стануть вам у нагоді.

Підписатись на новини

Підтвердіть свою згоду на обробку персональних даних. Ми зобов'язуємося використовувати отриману інформацію тільки всередині нашої компанії, і не передавати третім особам.

Детальніше

надіслати sms