Unicorn School увійшла до складу освітнього комітету Асоціації IT Ukraine

13 Червня

Дистанційна онлайн школа Unicorn School офіційно стала частиною освітнього комітету Асоціації IT Ukraine, а директора нашого навчального закладу Володимира Страшка було обрано делегатом комітету.


Постійні комітети Асоціація IT Ukraine з розвитку ключових напрямів ІТ-індустрії, включаючи EdTech (освітні технології) – це центри інновацій, де провідні експерти з інформаційних технологій розробляють і впроваджують передові освітні рішення.


"Ми увійшли до складу комітету ITU з метою сприяти розвитку інноваційних освітніх технологій та формуванню прозорого освітнього ринку. Unicorn School, як провідний експерт у сфері дистанційної онлайн освіти в Україні, прагне зробити свій внесок у вдосконалення освітніх процесів, встановлення високих стандартів освіти та забезпечення зв'язку із потребами роботодавців. Ми готові активно ділитися своєю експертизою з усіма зацікавленими сторонами, щоб сприяти розвитку української освіти та забезпечити країну виграшем у цьому конкурентному світі", – зазначив директор Unicorn School Володимир Страшко.

Що це означає для Unicorn School та наших учнів?

  • Визнання на національному рівні

Включення Unicorn School до складу комітету Асоціації IT Ukraine підтверджує нашу позицію як одного з лідерів в освітній сфері, який має чітку громадянську позицію.

  • Зміцнення довіри

Батьки учнів можуть бути впевнені, що Unicorn School активно сприяє формуванню освітніх стандартів та впровадженню інноваційних технологій на всеукраїнському рівні.


Нові можливості для учнів: 

 

  • Розширення співпраці

Участь в освітньому комітеті дозволить нашим учням отримати доступ до найсучасніших методик та технологій навчання, що відкриє їм більше можливостей для розвитку навичок та підготовки до майбутніх професій.

  • Соціальна відповідальність

Вступ до Комітету дозволить нам співпрацювати з благодійними організаціями та фондами, які спрямовані на розвиток освіти та IT-сфери в Україні. Ми матимемо можливість брати участь у проєктах, що роблять освіту доступною та якісною для всіх.
 

Підписатись на новини

Підтвердіть свою згоду на обробку персональних даних. Ми зобов'язуємося використовувати отриману інформацію тільки всередині нашої компанії, і не передавати третім особам.

Детальніше

надіслати sms