Unicorn School та Edmaps в Парижі презентували світові оновлену гейміфіковану навчальну платформу.

30 Трав

Українська інноваційна онлайн-школа Unicorn School спільно з Edmaps представили світові новації у сфері освіти на найбільшій технологічній виставці в Європі – Viva Technology у Парижі.

Понад 140 країн-учасниць цьогоріч взяли участь в одній із найбільших технологічних виставок Європи – Viva Technology. Понад 13 тисяч стартапів з усього світу представили свої проєкти в Парижі. На виставці Viva Technology 2024 українська делегація представила 14 цифрових інновацій, що відображають силу та креативність технологічної спільноти держави. До національного стенду було відібрано найкращі IT-платформ країни, до складу яких увійшла й гейміфікована навчальна платформа Edmaps.

Директор дистанційної школи Володимир Страшко розповідає, що команда Edmaps збудувала на базі платформи Unicorn School. За словами освітянина, технологія не тільки зробила школу більш привабливою, полегшила адміністрування, але й запропонувала учням унікальний ігровий формат навчання, доступний на будь-якому цифровому пристрої.

«Edmaps отримала теплий прийом та значний інтерес від глобальної технологічної спільноти. Відгук, емоції та ентузіазм, який відчули у спілкуванні з партнерами, підкреслює зростання попиту на рішення Edmaps у сфері освітніх технологій. Що можу сказати? Українські інноваційні підходи до освіти викликали великий інтерес та захоплення», – написав Володимир Страшко в дописі на особистій сторінці в Facebook.

Він також додав, що згідно з дослідженнями за досвідом Unicorn School сучасний ігровий підхід платформи Edmaps та механіки для залучення уваги учнів, стимулюють бажання вчитися та призводять до збільшення інтересу до навчання на 61% і підвищення успішності на 30%.

«Щиро радий за наших учнів Дистанційної школи Unicorn School! Ці діти мають великі шанси на успішне майбутнє завдяки сучасним освітнім технологіям. Адже, однозначно, використання передових технологій в освіті підготує цих дітей до світу, що швидко змінюється, і зробить їх більш конкурентоспроможними на світовому ринку праці», – написав Володимир Страшко.

Представники України на VivaTech охопили різноманітні галузі, включаючи бізнес-рішення, спорт, веброзробку, навчання, страхування, енергетику, логістику, сільське господарство, 3D-друк, медичні технології та онлайн-шопінг. На Viva Technology 2024 усі передові технології світу цьогоріч були в Парижі, однак масштабна подія вразила не тільки інноваційними проєктами, але є складом спікерів, що долучились до масштабного івенту, серед них були генеральний директор компанії Apple Inc. Тім Кук, засновник та голова наглядової ради холдингу LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton) Бернар Арно, Ілон Маск та інші.

Міністерство цифрової трансформації на своїй офіційній сторінці в Facebook зазначає, що у цьому році найбільшу виставку інновацій Європи відвідало понад 165 тисяч відвідувачів. Українську технологічну екосистему представили 14 інноваційних компаній і результатом презентації української технологічної екосистеми на VivaTech 2024 стали співпраця з топовими світовими компаніями та грант на розвиток стартапу.

Найбільша ІТ-спільнота в Україні Асоціація “IT Ukraine”, що стала організатором національного стенда України на VivaTech 2024 відзначила, що участь українських компаній на цій виставці не лише демонструє високий рівень інноваційного потенціалу країни, але й сприяє розвитку міжнародного співробітництва та відкриває нові можливості для вітчизняних ІТ-проєктів на глобальному ринку.
 

Підписатись на новини

Підтвердіть свою згоду на обробку персональних даних. Ми зобов'язуємося використовувати отриману інформацію тільки всередині нашої компанії, і не передавати третім особам.

Детальніше

надіслати sms